Izvedba tekmovanj

Na smučišču Rudno prirejamo razna rekreativna tekmovanja za organizirane skupine, delovne organizacije in podobno. V tekmovalne skupine se lahko vključi od 10 do 120 tekmovalcev. Na polovici smučarske proge organiziramo tekmovanje, drugo polovico pa namenimo prostemu, rekreativnemu smučanju ali ogrevanju za tekmovanje. Za večje skupine (nad 65 tekmovalcev) smučišče lahko uradno zapremo in ga v celoti posvetimo organizaciji tekme.

Tekmovanje lahko izvedemo v različnih panogah: slalom in veleslalom ter tudi sankanje in ostale igre na snegu. Vsa tekmovanja merimo z lastnimi urami Alge-timing. Poleg merjenja časa pa ponujamo tudi komentiranje tekmovanja. V naši novi leseni Brunarici vam lahko postrežemo hrano (pasulj, golaž, ričet, narezek, domače suhe klobase in zaseka, itd.) in pijačo. V primeru naravnega snega, ko je urejena tudi tekaška proga, organiziramo tudi tekmo tek na smučeh.

Osnovna ponudba:

  • postavitev proge, vzdrževanje proge
  • štartne številke,
  • merjenje tekmovalnega časa,
  • obdelava rezultatov.

Cena izvedbe tekmovanja (štartnina) je 10€ / tekmovalca (cena vsebuje DDV) oziroma po dogovoru ali glede na število tekmovalcev. Večja skupina, nižja cena na tekmovalca.
Priznanja, medalje in pokali niso vključeni v ceno.

Dodatna ponudba:
Cena izvedbe tekmovanja, ki vključuje tudi komentiranje tekme in ozvočenje je 30€ / tekmovanje. V ceni dodatne ponudbe je zajeto:

  • vodenje tekmovanja
  • komentiranje tekmovanja
  • razglasitev rezultatov in podelitev priznanj

Ponudbo prilagodimo željam in potrebam skupine, zato ne odlašajte in pokličite.

Za več informacij ali rezervacije smučišča se obrnite na
Mirko Gartner, telefon: 041/386-659

Smučar v spodnjem delu
SLIKA: Tekmovalec na postavljeni progi v spodnjem delu smučišča