Organizacija dogodkov

Organizacija tekem

Na smučišču Rudno prirejamo razna rekreativna tekmovanja za organizirane skupine, delovne organizacije in podobno. V tekmovalne skupine se lahko vključi od 10 do 120 tekmovalcev. Na polovici smučarske proge organiziramo tekmovanje, drugo polovico pa namenimo prostemu, rekreativnemu smučanju ali ogrevanju za tekmovanje. Za večje skupine (nad 65 tekmovalcev) smučišče lahko uradno zapremo in ga v celoti posvetimo organizaciji tekme.

Tekmovanje lahko izvedemo v različnih panogah: slalom in veleslalom ter tudi sankanje in ostale igre na snegu. Vsa tekmovanja merimo z lastnimi urami Alge-timing. Poleg merjenja časa pa ponujamo tudi komentiranje tekmovanja. V našem ogrevanem šotoru vam lahko postrežemo hrano (pasulj, golaž, ričet, narezek, domače suhe klobase in zaseka, itd.), za pijačo pa je poskrbljeno v naši novi okrepčevalnici Brunarica. V primeru naravnega snega, ko je urejena tudi tekaška proga, organiziramo tudi tekmo tek na smučeh.

Osnovna ponudba:

  • smučarska vozovnica (dnevna),
  • postavitev proge,
  • štartne številke,
  • merjenje tekmovalnega časa,
  • obdelava rezultatov.

Cena izvedbe tekmovanja (štartnina) je 15€ / tekmovalca (cena vsebuje DDV) oziroma po dogovoru ali glede na število tekmovalcev. Smučarske vozovnice so vključene v ceni.
Priznanja, medalje in pokali niso vključeni v ceno.

Cena izvedbe tekmovanja, ki vključuje tudi komentiranje tekme in ozvočenje je 30€ / tekmovanje. V ceni je zajeto:

  • vodenje tekmovanja
  • komentiranje tekmovanja
  • razglasitev rezultatov in podelitev priznanj

Ponudbo prilagodimo željam in potrebam skupine.

Za več informacij ali rezervacije smučišča se obrnite na
Mirko Gartner, telefon: 041/386-659

Smučar v spodnjem delu
Tekmovalec na postavljeni progi v spodnjem delu smučišča.

Treningi klubov

V zadnjih letih na našem smučišču trenira vse več klubov iz cele Slovenije, zato ponujamo izvedbo treningov na dva različna načina:

  • v času rednega obratovanja smučišča (v tem primeru je potrebo prostor za trening ločiti od ostalih smučarjev s postavitvijo traku)
  • v času izven rednega obratovanja smučišča (v tem primeru je skupina sama na smučišču)

Na smučišču veljajo karte SSV AS,ESSV AS in SV AS.

Za koriščenje teh vozovnic je vozovnice potrebno zamenjati na blagajni smučišča za nadomestno smučarsko vozovnico. Vozovnico AS vrnemo po koncu treninga.

Športni dnevi

Smučišče je primerno tudi za organizacijo osnovnošolskih športnih dni, saj je primerno tako za začetnike kot tudi tiste z več smučarskega znanja. Potrebno je poudariti, da je smučišče med tednom v dopoldanskem času zaprto (redno obratujemo samo popoldne), zato skupina, ki ima športni dan na smučišču, smuča sama brez drugih udeležencev.

Tudi lega in konfiguracija smučišča omogočata dober nadzor nad otroki. Za tiste, ki ne smučajo, sta ob smučišču na voljo sankališče in tekaška proga. Prav tako je mogoča organizacija tekmovanj iz različnih disciplin kot so veleslalom, sankanje, tek na smučeh, ipd.

Za več informacij ali rezervacije smučišča se obrnite na
Mirko Gartner, telefon: 041/386-659